Mega Hippo Porta Mix blandare

Blandningskärlets kapacitet

VispMotorVaggaVikt
6x20kg torrt material plus vatten eller annat bindemedel. (85 liter / 160kg)TW225D Stor dubbel Helix1800W. Två hastigheter. Utrustad med RDC-skyddFällbar. Välbalanserad och lätt att använda.49 kg

Många användare har talat om stora besparingar av både det fysiska arbetet och hur mycket tid de sparat på att använda THE Hippo®PortaMix®. Projekt som normalt kräver tre personer klarar man på endast två medarbetare. Man slipper också att använda och fylla olika behållare vid läggningen eftersom vår utrustning klarar alla delarna i läggningen. På grund av blandningskärlets utformning får Ni en säker blandning utan riks för klumpar eller tort material i blandningen. Eftersom vi har både hjul på blandaren och att den går att fälla vid tömningen så får man en utmärkt transport ifrån blandningsplatsen till läggningsplatsen och en enkel tömning av THE Hippo®PortaMix. Den är utmärkt för bulk blandning för att sedan fyllas i andra behållare, typ ”The Pelican”.

Pris

490kr / dag

För proffs som bryr sig

Flexibilitet, kunnande och en servicenivå som är av högsta klass — det är något du kan förvänta dig hos oss på Waso Maskin­uthyrning. Sen att prislappen är tilltalande är en ren bonus.

Oavsett omfattningen på ditt projekt är det viktigt att du jobbar med säkra och godkända verktyg. Hos oss hittar du allt från ­personalvagnar för den stora byggarbetsplatsen till enklare handmaskiner för hemmet – alltid med högsta kvalitet.

Ett enklare sätt att hyra maskiner!