Mega Hippo Porta Mix blandare

Flytspackel, epoxi, akryl, andra härdplaster, murbruk, färg, puts….. Mega Hippo är idealisk för blandningar av alla tänkbara material, såsom olika typer av vätskor och pulver. Tack vare blandningskärlets utformning får Ni alltid en jämn blandning utan klumpar eller torrt material. PortaMix Mega Hippo ger Er en smidig lösning för allt från blandning till transport och en kontrollerad tippning vid utläggningen av materialet till Er golvbeläggning.

Blandningskärlets kapacitetVispMotorVaggaVikt
6x20kg torrt material plus vatten eller annat bindemedel. (85 liter / 160kg)TW225D Stor dubbel Helix1800W. Två hastigheter. Utrustad med RDC-skyddFällbar. Välbalanserad och lätt att använda.49 kg
Pris
Kontakta oss gärna för pris

För proffs som kräver högsta kvalité när det kommer till att hyra maskiner

Flexibilitet, kunnande och en servicenivå som är av högsta klass — det är något du kan förvänta dig hos oss på Waso Maskin­uthyrning. Sen att prislappen är tilltalande är en ren bonus.

Oavsett omfattningen på ditt projekt är det viktigt att du jobbar med säkra och godkända maskiner. Hos oss hittar du allt från ­personalvagnar och kraftfulla maskiner för den stora byggarbetsplatsen till smidiga liftar och handverktyg – alltid med högsta kvalitet.

Ett enklare sätt att hyra maskiner i Karlskrona & Ronneby.

Vill du hyra av oss?

Fyll i e-post och telefonnummer nedan så hör vi av oss för att hitta en lösning som passar er!