Hyr Mätinstrument

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Hos oss får du alltid personlig service – hela vägen. Vi hjälper dig med eventuella problem som kan uppstå eller om du behöver maskinrådgivning inför eller under ditt projekt.

Mätinstrument och laser från Waso Maskin ger överlägsen noggrannhet och smidig hantering. I vårt sortiment hittar du produkter för att mäta både långa och korta avstånd, från varumärken som Bosch och Topcon. De digitala mätinstrumentens har en robust konstruktion. Det ger noggranna resultat på byggplatsen, oavsett om det gäller vinklar, mätning av avstånd, nivellering eller lutningar.

Mätinstrument

Bosch BT 350

Lättanvänd och robust för linje- och punktlaser. Många användningsområden tack vare fäste och metallvinkel. Robust och stabil aluminiumkonstruktion.

Visa maskin »
Mätinstrument

Bosch GLL 3-80 P

Obegränsade användningsområden: en horisontal och 2 vertikala 360°-linjer ger många nya användningsområden eftersom du kan markera, syfta och nivellera samtidigt inomhus

Visa maskin »
Mätinstrument

Laser Topcon RL-H4C

En robust enfallslaser med lutningsfunktion. Den är utrustad med högsta möjliga noggrannhet och lång räckvidd upp till 800 meters arbetsdiameter.

Visa maskin »