Vi är Waso maskin

När man trivs på sin arbetsplats blir det också väldigt enkelt att hålla en hög servicenivå samtidigt som ett leende alltid är nära till hands. Kom förbi på en kaffe så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er!

Oavsett omfattningen på ditt projekt är det viktigt att du jobbar med säkra och godkända maskiner. Hos oss hittar du allt från ­personalvagnar och kraftfulla maskiner för den stora byggarbetsplatsen till smidiga liftar och handverktyg – alltid med högsta kvalitet.

Ett enklare sätt att hyra maskiner i Karlskrona & Ronneby.

Niklas Ovesson

Maskinuthyrare / Depåchef Ronneby

Rickard Wernersson

Maskinuthyrare / Depåchef Karlskrona

Eddie Johansson

Maskinuthyrare / Mekaniker

Christian Bertland

Maskinuthyrare

Mikael Malmros

Maskinuthyrare

En nära maskinuthyrning

Du hittar oss i Karlskrona och Ronneby. Vårt mål är att du aldrig ska ­känna att vi är långt ifrån. Oavsett vart du befinner dig är vi endast ett samtal ifrån.

Personlig service

Hos oss får du alltid personlig service när du hyr maskiner. Vi hjälper dig med eventuella problem som kan uppstå eller om du behöver maskinrådgivning inför eller under ditt projekt.

Maskiner med hög kvalité

Alla våra maskiner håller hög kvalité och säkerhet för att du ska kunna effektivisera ditt arbete och ­samtidigt känna dig trygg när du arbetar.

Flexibel maskinuthyrning

Hos oss är du välkommen oavsett hur stort eller litet ditt ­projekt är. Vi levererar maskinen till dig eller så hämtar du hos oss, du väljer det som passar dig bäst.

Vill du hyra av oss?

Fyll i e-post och telefonnummer nedan så hör vi av oss för att hitta en lösning som passar er!