Vi är Waso Maskin

När man trivs på sin arbetsplats blir det också väldigt enkelt att hålla en hög servicenivå samtidigt som ett leende alltid är nära till hands. Kom förbi på en kaffe så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er!

Flexibilitet, kunnande och en servicenivå som är av högsta klass — det är något du kan förvänta dig hos oss på Waso Maskin­uthyrning. Sen att prislappen är tilltalande är en ren bonus.

Oavsett omfattningen på ditt projekt är det viktigt att du jobbar med säkra och godkända verktyg. Hos oss hittar du allt från ­personalvagnar för den stora byggarbetsplatsen till enklare handmaskiner för hemmet – alltid med högsta kvalitet

Niklas Ovesson

Maskinuthyrare / Ekonomi

Johan Laronsson

Säljande projektledare

Rickard Wernersson

Maskinuthyrare / Depåchef Karlskrona

Eddie Johansson

Maskinuthyrare / Mekaniker

Christian Bertland

Maskinuthyrare

Alltid nära

Du hittar vår depå i Torskors industriområde, strax utanför Karlskrona. Vårt mål är att du aldrig ska ­känna att vi är långt ifrån. Oavsett vart du befinner dig är vi endast ett samtal ifrån.

Personlig service

Hos oss får du alltid personlig service – hela vägen. Vi hjälper dig med eventuella problem som kan uppstå eller om du behöver maskinrådgivning inför eller under ditt projekt.

Kvalité

Alla våra maskiner håller hög kvalité och säkerhet för att du ska kunna effektivisera ditt arbete och ­samtidigt känna dig trygg när du arbetar.

Flexibilitet

Hos oss är du välkommen oavsett hur stort eller litet ditt ­projekt är. Vi levererar maskinen till dig eller så hämtar du hos oss, du väljer det som passar dig bäst.