Liftar

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Hos oss får du alltid personlig service – hela vägen. Vi hjälper dig med eventuella problem som kan uppstå eller om du behöver maskinrådgivning inför eller under ditt projekt.

Under vårt stora tak hittar du liftar som passar för alla höjder. Allt från bomliftar, med en räckvidd upp till 17 meter, till pelarliftar med en arbetshöjd upp till 6 meter. Du hittar även säkerhetsutrustning hos oss när du ska arbeta på höga höjder.

Vi satsar på moderna liftar som är driftsäkra eftersom vi förstår hur viktigt det är att projekten fortlöper som planerat. På Waso Maskin kan vi erbjuda ett brett sortiment av liftar, för alla ­olika ändamål och projekt. Ibland passar det bra med en ­mindre larvbandslift, ibland en större dieseldriven bomlift med plats för två personer. Rådfråga oss gärna i valet av lift så hjälper vi dig.

Liftar

Saxlift Snorkel S3370 RT

Snorkel S3370 RT är en stabil 4 hjulsdriven saxlift som är idealisk vid arbete i terräng utomhus. Hjulen har rejält mönster för maximal framkomlighet och hydrauliska

Visa maskin »
Liftar

Saxlift Snorkel S1930E

Snorkel S1930E är en mycket beprövad och stabil saxlift. Liften har inbyggd laddare och drivs med batterier. Den har plattformsutskjut och styrs enkelt med en

Visa maskin »
Liftar

Saxlift JLG M4069

En stor och stabil hybrid saxlift med en arbetshöjd på 14.19 meter. Utrustad med ett smidigt utskjut. Stor fördel med både diesel och batteridrift.

Visa maskin »
Liftar

Släpvagnslift Omme 1050

Liften, som är en teleskoplift, är utrustad med hydraulisk teleskopförlängning och svängbord vilket gör det möjligt att manövrera liftkorgen till önskad arbetsposition.

Visa maskin »
Liftar

Bomlift JLG 450

Elektrisk bomlift med en arbetshöjd på 15 meter och en räckvidd på cirka 7 meter. Korgen har plats för 2 personer upp till 230 kg.

Visa maskin »
Liftar

Bomlift JLG AJ 600

En robust maskin med räckvidd på drygt 17 meter, stabil plattform för två personer där du enkelt kan manövrera och köra liften direkt från korgen.

Visa maskin »