Ytfräs Husqvarna CG200

Husqvarna CG 200 är en mycket produktiv betongfräs som avlägsnar betong snabbare och mer aggressivt än slipmaskiner. Bland användnings – områdena kan nämnas borttagning av beläggningar (även kraftigt klinkerfix, gummielastomerer och epoximaterial), lätt eller tung fräsning, spårfräsning av gångvägar för att göra dem halksäkra, borttagning av fallrisker på trottoarer samt utjämning av sneda betongfogar och ojämna ytor. Maskinen är utrustad med vibrationsdämpande handtag för högsta komfort, millimeterjustering för exakt inställning av arbetsdjupet och mittplacerat utlopp för dammutsug för en renare arbetsmiljö.

https://www.husqvarnacp.com/int/machines/floor-grinders/cg-200/967662401/
SpänningFaserIngångseffektArbetsbreddVikt
220-240 V12.2 kW20 cm58 kg
Pris
Kontakta oss gärna för pris

För proffs som kräver högsta kvalité när det kommer till att hyra maskiner

Flexibilitet, kunnande och en servicenivå som är av högsta klass — det är något du kan förvänta dig hos oss på Waso Maskin­uthyrning. Sen att prislappen är tilltalande är en ren bonus.

Oavsett omfattningen på ditt projekt är det viktigt att du jobbar med säkra och godkända maskiner. Hos oss hittar du allt från ­personalvagnar och kraftfulla maskiner för den stora byggarbetsplatsen till smidiga liftar och handverktyg – alltid med högsta kvalitet.

Ett enklare sätt att hyra maskiner i Karlskrona & Ronneby.

Vill du hyra av oss?

Fyll i e-post och telefonnummer nedan så hör vi av oss för att hitta en lösning som passar er!