Skurmaskin Kärcher brs40/1000c

Denna skurmaskin är utrustad med två motroterande borstvalsar. Vilket möjliggör effektiv rengöring av stora ytor och ytor nära väggar och andra fasta hinder. Dess motroterande borstvalsar ger ett maximalt anläggningstryck på hela 230 g/cm². Den klarar till och med av strukturerade ytor som gummimattor, klinkergolv med halkskydd och terrass golv. Med dess låga konstruktion når den också golvytor under element, skåp och hyllor. Den kraftfulla, tystgående induktionsmotorn har en hög effekt på 1600 W. Inga verktyg behövs för byte av kolborstarna. Två kraftiga valsar garanterar enkel manövrering. Handtaget kan fällas ned så att enheten kan förvaras på ett minimalt utrymme eller fraktas i en bil.

Arbetsbredd (mm)Arbetshöjd (mm)Kapacitet (m²/tim)Nominell ineffekt/ampere (W)DriftVikt
400135450Max 210 WEl 22027 kg
Pris
Kontakta oss gärna för pris

För proffs som kräver högsta kvalité när det kommer till att hyra maskiner

Flexibilitet, kunnande och en servicenivå som är av högsta klass — det är något du kan förvänta dig hos oss på Waso Maskin­uthyrning. Sen att prislappen är tilltalande är en ren bonus.

Oavsett omfattningen på ditt projekt är det viktigt att du jobbar med säkra och godkända maskiner. Hos oss hittar du allt från ­personalvagnar och kraftfulla maskiner för den stora byggarbetsplatsen till smidiga liftar och handverktyg – alltid med högsta kvalitet.

Ett enklare sätt att hyra maskiner i Karlskrona & Ronneby.

Vill du hyra av oss?

Fyll i e-post och telefonnummer nedan så hör vi av oss för att hitta en lösning som passar er!